top of page

TRAUMA & VERLIES

TEAM

Trauma en verlies kunnen zwaar op een team wegen. Wat is er nodig om je team te ondersteunen? Krijg stapstenen aangereikt om hier constructief aan te werken. Hoe ga je om met teamleden die geconfronteerd worden met trauma of een groot verlies? Wat zeg je best en wat hebben ze nodig?

Lezing / infosessie

 

Wat doe je wanneer één van je collega’s geconfronteerd wordt met een trauma of rouwsituatie? Tijdens deze infosessie gaan we in op de impact van trauma of rouw. We bekijken wat het voor de betrokkene betekent, maar ook wat dit met een team kan doen. Aan de hand van concrete situaties krijg je tips en handvaten mee om hier als team mee om te gaan. 

Duur 1 – 2 uur.

Workshop

Deze workshop focust op de impact van trauma en rouw. Zowel voor iemand die het zelf meemaakt als de invloed op de directe omgeving. Via concrete voorbeelden en werkvormen gaan we dieper in op wat je als team kan doen, maar ook hoe je omgaat met je eigen vragen en emoties.

Duur workshop: 1 dagdeel of 2 dagdelen.  3 – 6 uren.

Training / coachingstraject

 

Wanneer een lezing of workshop geen antwoord geeft op de vragen die leven bij jouw team, kan je  in een trainings- of coachingstraject te stappen. 

We bekijken samen wat jouw team nodig heeft en gaan in op concrete vragen van je team.

 

Duur: Afhankelijk van de vragen en noden. Wordt steeds per vraag bekeken.

bottom of page