top of page

TRAUMA & VERLIES

BEDRIJF

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen een sterke impact hebben op je medewerkers. Rouw en verdriet kan je immer niet thuislaten. Zowel als een van je medewerkers ermee geconfronteerd wordt of wanneer je er mee in aanmerking komt via klanten. Hoe ga je hiermee om in een bedrijf? Is het mogelijk om je hierop voor te bereiden? Welke stappen zet je best?

Lezing / infosessie

 

Wanneer je in jouw bedrijf geconfronteerd wordt met trauma of rouw bij een van de collega’s of bij een van je klanten kan dit een impact hebben op de dagelijkse werking. Tijdens deze infosessie gaan we hierop in.  We kijken naar de welke invloed trauma en rouw kunnen uitoefenen. Hoe kan je hier als bedrijf op anticiperen.

 

Duur:  1 – 2 uur.

Workshop

Trauma en rouw hebben een grote impact. Niet alleen op de persoon die het meemaakt, maar ook de directe omgeving zoals collega’s, werkrelaties en klanten. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de impact van trauma en rouw. Je krijgt tips en handvaten om hier al als team, collega of werkgever mee om te gaan. 

 

Duur workshop: 1 dagdeel of 2 dagdelen.  3 – 6 uren.

Training / coachingstraject

 

Een schokkende gebeurtenis of een rouwsituatie kunnen lang nazinderen in een team. Wanneer een lezing of workshop geen antwoord geeft op de vragen die leven bij jouw team, kan je in een trainings- of coachingstraject te stappen. 

We bekijken samen op welke vlakken er ondersteuning nodig is en gaan in op concrete vragen van je team.

 

Duur: Afhankelijk van de vragen en noden. Wordt steeds per vraag bekeken.

bottom of page