top of page

GROWTH MINDSET

BEDRIJF

Een bedrijf moet flexibel zijn, vlot inspelen op onverwachte kansen en kunnen anticiperen op bedreigingen. Hiervoor is het van vitaal belang dat jouw medewerkers meeveren en meegroeien met die veranderingen. De juiste mindset is hierbij onmisbaar.

Werk aan een bedrijf met een growth mindset waar medewerkers uitgedaagd worden om te leren.

 

Lezing / infosessie

 

Tijdens een lezing of infosessie maak je kennis met de Growth Mindset theorie van Carol Dweck. Er wordt een aanzet gegeven om anders naar dingen te kijken. Zo leer je herkennen welke mindset jij en je teamleden hebben. Je zet de eerste stappen naar een Growth mindset cultuur binnen je team.

 

Duur: 1 tot 2 uur

Workshop

Tijdens deze interactieve workshop maakt je kennis met de Growth Mindset theorie van Carol Dweck. Zo worden deelnemers zich bewust van hun eigen mindset, die van hun team, teamleden en klanten.  We gaan dieper in op de werking van de hersenen en hoe deze een impact hebben op ons dagelijks functioneren. Hoe ga je best om met falen en uitdagingen? Wat is de waarde van feedback? Via interactieve en creatieve werkvormen reiken we tools en handvaten aan om met de Growth Mindset theorie aan de slag te gaan.

 

Duur: 1 of 2 dagdelen (3 of 6 uren)

Training / coachingstraject

 

Tijdens een trainings – of coachingstraject bouw je stap voor stap aan een growth mindset cultuur in het team.  Je werkt verschillende weken of maanden rond de Mindset theorie van Carol Dweck. Zo worden teamleden zich niet alleen bewust van hun eigen mindset en groeimogelijkheden, maar ook van die van hun team. Heeft het team de juiste mindset voor groei? Hoe beweeg je als team mee in de flexibiliteit van de bedrijfswereld? Je gaat concreet aan de slag met veranderingsprocessen en groeimogelijkheden. Bij een intakegesprek bespreken we  uitgebreid hoe kan worden gewerkt en waar de focus zal liggen. 

 

Duur: Afhankelijk van de vragen en noden. Wordt steeds per vraag bekeken

bottom of page